Bouwstempels online bestellen

Bouwstempels van groot belang in de bouw
Iedereen die werkzaam is in de bouwwereld kent het belang van het op voorraad hebben van meerdere goede bouwstempels, ook wel schroefstempels geheten. Met name als er een klus is waarbij een draagmuur gerepareerd of vervangen dient te worden en er een tijdelijke krachtige ondersteuning van een plafond nodig is, zijn meerdere sterke stempels voor de bouw onmisbaar. Ditzelfde geldt ook bij bepaalde graafwerkzaamheden. Om te voorkomen dat een bouwwerk dan instort, is het stutten met één of meer bouw stempels dan van belang om de veiligheid op de bouwplaats te garanderen.

Bekijk onze collectie bouwstempels
Zoekt u kwaliteitsstempels voor de ondersteuning van plafond en betonwanden? Bekijk dan het grote aanbod stempels van de Aannemers Inkoop Centrale op aic.nl. Bij ons kunt u zowel schroefstempels krijgen als vlakke stempels met een gevarieerde draagkracht. Kiest u voor de stempels van aic.nl, dan bent u verzekerd van goede merken stempels, een prima service en snelle levering van de door u bestelde producten. Onze draagstempels zijn voorzien van het Aboma Keurmerk, wat inhoudt dat ze volledig veilig en betrouwbaar zijn.

Soorten bouwstempels
Met ruim 60 jaar ervaring in de bouw kun je bij AIC terecht voor de beste bouwproducten en -benodigdheden. Qua stempels voor de bouw is bijvoorbeeld onze BM Mammoet Bouwstempel 310-550cm uniek in zijn soort. Dit bouwstempel heeft ingeschoven ene maximale draagbelasting van 39,9 kN. Voor kleinere draagvlakken is onze BM Bouw stempel 176-300cm ideaal, met een maximale ingeschoven belasting van 28,8 kN. Naast deze stempels is er nog meer keuze. Ga nu naar aic.nl en bekijk ons volledige aanbod bouwproducten, materialen en accessoires!

Meer: Bewegwijzering

Dit artikel is geplaatst door (E van Santen), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.