De elektrische “Personal Transporter”

Een “Smart Balance Wheels” zegt u waarschijnlijk niet zoveel. Probeer de elektrische steps waar de politie zich steeds vaker op vertoont in binnensteden, in gedachten te nemen. Precies. Dat is ‘m nu: De elektrische Step!

Snel, wendbaar en voordelig

Kennen we deze elektrische step vooral door het gebruik van agenten in het verkeer, deze ‘City Crossers’ doen het ook super goed bij outdoors-activiteiten.

city crossers

 

 

 

 

Het wonderlijke van dit innovatieve product is dat de City Crosser uitgerust is met vele sensoren, waardoor de bestuurder van deze ‘scooter/ step’ te allen tijd recht overeind blijft staan. De City Crosser op deze afbeelding heeft de uiterst voordelige prijs van € 2450,=. Dit is een stuntprijs op gebied van de City Crosser. Waar koop je ‘m? Bij www.PersonalTransporter.nl bijvoorbeeld. Hij werkt volledig om elektriciteit en bezit sterke accu’s, zodat je lange tijd gebruik kunt maken van de step. Overigens: Unicycle en solo wheels en mono wheels kopen kan allemaal bij personal transporter.nl. Dit is wel voor de echte waaghalzen onder ons, want je laten vervoeren door alleen een ‘elektrisch skateboard’ voelt nog behoorlijk onwennig. De doelgroep hiervan ligt dan ook voornamelijk onder 30<.

Alles leuk en aardig, maar wat kun je er nu eigenlijk mee?

Voor wie zich afvraagt wat nu eigenlijk de meerwaarde is van een ‘City Crosser’ legt een gebruiker van het apparaat uit: “Buiten dat het absoluut gewoon fun is, ben je ultra wendbaar. Denk maar aan een gewone step, waarbij je kinderen soms voorbij ziet razen en wendbaar over fietspaden manoeuvreren; zo geldt dit ook voor de city crosser. Wij gebruiken hem ook voor outdoor gelegenheden en nemen hem dan mee met de auto.”