Effectieve autobelettering

Als je op zoek bent naar doeltreffende autobelettering Eindhoven? Wij geven in dit bericht een aantal tips waardoor je autobelettering gaat opvallen. Autobelettering is tegenwoordig erg belangrijk voor meer naamsbekendheid voor uw bedrijf. Als je veel op de weg bent maak je natuurlijk veel gratis reclame voor uw bedrijf. Dan is het belangrijk dat je opvalt! Kies hiervoor een duidelijk herkenbare huisstijl. Er zijn tegenwoordig veel reclamebureau’s die een passende huisstijl ontwerpen voor jouw bedrijfsauto, bedrijfsbus of vrachtwagen. 
 
Wat belangrijk is om te vermelden op jouw bedrijfsauto, bedrijfsbus of vrachtwagen is het bedrijfslogo en het adres, telefoonummer en e-mail. Denk ook aan een krachtige tekst (dit kan een quote zijn of één van je diensten) of een opvallende kleur. Een afbeelding dat te maken heeft met het bedrijf kan er ook voor zorgen dat mensen begrijpen met wat voor bedrijf ze te maken hebben. Als ze vaak deze herkenbare huisstijl voorbeelden tegenkomen op de weg zullen ze ook sneller contact opnemen met het bedrijf. 
 

Hieronder hebben we een aantal tips onder elkaar gezet.

 
1. Zorg dat de teksten op je autobelettering kort en krachtig zijn. Mensen hebben op de weg niet de mogelijkheid om een complete boodschap te lezen. Wat belangrijk is om te vermelden is het logo, de naam, het adres, telefoonnummer, e-mailadres en website. Wat ook belangrijk is zijn de specialiteit(en) van het bedrijf!
2. Het gebruik van duidelijke lettertypes is ook zeker aan te raden. Hoe lastig is het als je achter een bedrijfsauto rijdt en je kan de gegevens niet lezen doordat het of te klein is geplaatst of doordat het lettertype slecht te lezen is. Houd hier dus altijd rekening mee.
3. Zoals hierboven ook al wordt uitgelegd is het belangrijk dat je een duidelijke herkenbare huisstijl hebt. Dit kan je doorvoeren op bedrijfsauto’s, bedrijfsbussen of vrachtwagens. Je wekt hiermee automatisch meer vertrouwen bij mensen omdat ze het bedrijf herkennen. Waardoor ze dus sneller contact zullen nemen met het bedrijf.
4. Omdat het ook erg belangrijk is om te vermelden wat je precies doet hebben we het hier specifiek uitgelicht. Omdat het niet altijd meteen duidelijk is aan een bedrijfsnaam wat het bedrijf precies doet en je toch wilt vermelden met wat voor bedrijf je te maken hebt. Zal ik dit ook altijd vermelden.
5. Kleuren zijn ook erg belangrijk. Gebruik de kleuren die voorkomen in je huisstijl. Maar gebruik ook altijd een opvallende signaalkleur. Hierdoor valt jouw bedrijfsauto, bedrijfsbus of vrachtwagen direct op tussen de andere weggebruikers op de weg.
 
Onder huisstijl elementen vallen o.a. visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, website maar ook de gevel van uw pand. Voor raambelettering gelden dezelfde regels als voor autobelettering. Dit omdat mensen voorbij het bedrijf rijden en in een korte tijd de boodschap moeten lezen. Als je de tips hierboven ook gebruikt voor uw raambelettering Eindhoven heb je ook een effectieve belettering die goed aansluit op het bedrijf.