Elektrisch rijden

Samson Dienstverlening en Sloopauto Inkoop Expert zijn niet aansprakelijk voor het cookie- en privacybeleid/ of inhoud van websites van derden. Bezoek altijd eerst de privacy instellingen van onderstaande websites alvorens u de betreffende website(s) verder bezoekt.

Subsidie voor elektrisch rijden

Elektrisch rijdenAfhankelijk van waar u woont en werkt, kunt u eventueel in aanmerking komen voor subsidie of kunt u gebruik maken van fiscale stimuleringsmaatregelen voor elektrisch rijden welke door de overheid worden aangeboden. Tevens kunt u geld terug krijgen voor uw oude brandstof-auto.
Hoeveel krijgt u terug voor uw auto?

Oplaadpunten door heel Nederland voor uw elektrische auto

oplaadpunt NederlandEr zijn inmiddels veel automobilisten overgegaan op elektrisch rijden.  De publieke oplaadpalen zijn in rap tempo opgesteld door het hele land de afgelopen jaren. Zie hier een oplaadpunt in uw omgeving.

Een publiek laadpunt aanvragen

Tot oktober 2012 kon iedereen een publiek laadpunt aanvragen. U kunt nu alleen nog in de volgende gemeentes een aanvraag indienen voor een publiek laadpunt:

Stad
aanvragen publiek laadpunt
Amsterdam Bij Essent of bij Nuon
Den Haag www.denhaag.nl
Rotterdam www.movements.nl
Utrecht www.ikwileenlaadpaal.nl.

In andere gemeenten is het op dit moment helaas niet meer mogelijk om een aanvraag in te dienen voor een publiek oplaadpunt voor uw elektrische auto. Zie huidige oplaadpunten.

Welk bedrag krijgt u terug voor uw oude auto?

Uw oude auto verkopenVoor uw oude op benzine, LPG of diesel rijdende auto kunt u vaak nog een behoorlijk bedrag terug krijgen. Bekijk hier wat de huidige waarde is van uw oude voertuig en ontvang direct een bod op de auto. Uw voertuig eerst reinigen voor bezichtiging? Lees hier meer over reinigen autobekleding

Luxe vervoer op maat

Wilt u voor een zeer bijzondere gelegenheid gebruik maken van luxe vervoer op maat? Binnen heel Nederland kunt u direct een passende offerte aanvragen bij een landelijk autoverhuurbedrijf voor het verhuur van bijzondere voertuigen. Denk hierbij aan luxe limousines, speciale voertuigen, ultra luxe touringcars en speciale sportwagens.

        • #Tip2: Nog eentje; de feestbus! Top touringcar ingericht als partybus – best heel bijzonder!

Auto informatie algemeen

Wilt u meer informatie teruglezen over zowel elektrisch vervoer, auto’s in het algemeen, garage’s, wegwerkzaamheden en meer laatste info? Bezoek dan de Auto Startpagina en Auto export

Geef een antwoord