Elektrische scootmobiels

Een scootmobiel werkt altijd op elektra, de zeer energiezuinige oplaadbare accu's gaan lang mee, mits deze op de juiste wijze worden behandeld. Zorg met accu's dat deze niet onnodig lang worden opgeladen, daarnaast is het aan te bevelen de accu's gewoon op te rijden; is de accu eenmaal leeg, dan kan deze verwisseld worden met een opgeladen reserve accu. 

Kwaliteit en lange levensduur

Besparen op de aanschaf van een Scootmobiel lijkt aantrekkelijk, maar op de lange termijn betekent de 'goedkope' scootmobiel juist een verliespost. Doordat deze steeds sneller mankementen vertoont en een niet optimaal rijcomfort biedt, zal de gebruiker veel eerder weer een andere scootmobiel dienen aan te schaffen. Wat uiteraard nooit de bedoeling kan zijn.

A-klasse betaalt zichzelf terug op den duur

Door een A-merk scootmobiel aan te schaffen, zoals de vaste scootmobiel Trophy 6 3 wiel, of de Solo 3 Scootmobiel 73Ah, beiden van excellente kwaliteit, investeert u niet alleen in een hoogwaardig rijcomfort, maar ook in de toekomst. Deze scootmobiels zijn zeer energiezuinig en bieden een uitermate goede levensduur. Daarnaast zijn deze modellen weer gemakkelijk verkoopbaar; hier bestaat altijd een duidelijke marktwaarde voor. 

Wilt u meer achtergrond informatie over duurzame scootmobiels? Bezoek dan de website van Scootmobiel Comfortabel