Interessante autobedrijfspromotie

Een mooie wijze om promotie te maken voor uw autobedrijf is het geven van relatiegeschenken. Klanten zijn gek op handige spullen waar zij vaak gebruik van kunnen maken. U zet uw onderneming hiermee in het zonnetje doordat de klant ten eerste het gebaar waardeert en daarnaast het logo van uw bedrijf telkens weer even gezien wordt.

Vaak wordt het geven van relatiegeschenken gecombineerd met acties. Hebt u een interessante actie voor klanten in een bepaalde periode? Zorg dan dat u de klant ook iets tastbaars te bieden hebt.

Menig autobedrijf adverteert met:

  • Gratis proefrit
  • Hoge korting in een bepaalde week
  • Leuk geschenk bij vertrek

Soms wil het geschenk de klant nog wel eens over de streep trekken om een bezoek af te leggen aan uw showroom. Zijn het ‘kortingstijgers’ die toch niets kopen; kortom het verkeerde publiek? Dat mag op het eerste gezicht zo lijken, maar men vertrekt toch maar mooi met het cadeau en zal op deze wijze gratis reclame gaan maken voor uw bedrijf. Zeker indien u bijvoorbeeld een mooi t-shirt weggeeft met opdruk. Dit kan al heel goedkoop uitgevoerd worden. Laat de koopjesjagers voor u werken. Daarnaast zult u ook zeker het beoogde publiek aantrekken, wanneer u een interessante actieweek organiseert.

Stof genoeg om over na te denken. Laat geen kansen liggen en onderscheid uw showroom van die van de concurrent.