Kleine autoschade? Spotrepair is de oplossing!

Heb jij nog ergens een deuk of kras zitten waar je al een tijdje mee naar de garage wilt? En komt het er maar niet van? Dan ben je niet de enige. Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van Nederland rondrijdt met kleine cosmetische schades op de auto. Nu zal niet iedereen zich daar druk over maken, maar de meerderheid van deze automobilisten wil eigenlijk gewoon een goedverzorgde auto. En dat is logisch! Zo’n schade is niet alleen een doorn in het oog, maar het heeft ook gevolgen voor de waarde van je auto.

Spotrepair is de nieuwe trend

Gelukkig is er een nieuwe trend op het gebied van autoschadeherstel: spotrepair! Spotrepair is op twee vlakken anders dan traditioneel schadeherstel. Ten eerste is het vele malen sneller dan traditioneel herstel. De techniek en materialen die gebruikt worden zijn innovatief. De lak is sneldrogend en dekt in één keer. Zo hoeft een monteur dus niet meer te wachten tot de lak droog is om de auto vervolgens nog een keer over te spuiten. En dat scheelt tijd en geld.

Daarnaast is spotrepair plaatselijk herstel. Dat lees je eigenlijk al een beetje in de naam. De apparatuur die gebruikt wordt om te meten welke kleur lak gemengd moet worden is zo goed dat kleurverschil ook bij plaatselijk ‘bijspuiten’ geen probleem meer is. Dat betekent een besparing in tijd en lak, waardoor je goedkoper uit bent dan vroeger!

Spotrepair voor de bumper en carrosserie

Wanneer is schade geschikt voor spotrepair? De schade moet uiteraard niet te groot zijn, want daar is deze specialisatie in de branche niet op ingericht. Vaak gaat het om schades met een maximale grootte van 80-100 cm. De schade moet op de carrosserie zitten of het moet gaan om een bumperreparatie. De bumper is met name geschikt voor plaatselijk herstel omdat juist hier vaak kleine krasjes of deukjes in ontstaan. Spotrepair is met name gericht op personenauto’s en wat minder geschikt voor grotere voertuigen als busjes.

Plaatselijk herstel is een zeer slimme oplossing voor een vervelend probleem. Jij wilt niet betalen om bijna de hele auto te laten overspuiten voor een kras en je wilt al helemaal niet de auto een week kwijt zijn om een cosmetische schade te verhelpen. Spotrepair is het antwoord op de vraag uit de markt om hier een betere aanpak voor te vinden. Het is voordelig en snel. Rij jij rond met autoschade als een deuk of kras? Denk dan eens aan spotrepair!

Deze advertorial is geplaatst door (SanderW013), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.