Online scooterbanden kopen voor Vespa scooters

Vespa maakt goede scooters, ze maken alleen niet zelf de scooterbanden. Gelukkig zijn er volop merken die banden maken voor de Vespa Primavera, Sprint en andere types. Wist je dat de Vespa LX en S voorband een andere velgmaat heeft dan de achterband? Er kan een verschil tussen 10 inch en 11 inch scooterbanden bestaan bij dit type scooters, houd daar altijd rekening mee voor je twee dezelfde scooterbanden in het online winkelmandje gooit!

 

Wanneer je goedkoop online scooterbanden wilt kopen moet je altijd goed op de juiste maat letten!

 

Toch online scooterbanden kopen?

Je denkt nu misschien dat het niet zo verstandig is om nieuwe scooterbanden voor jouw Vespa online te kopen. Wees gerust, in de handleiding staat precies welke maten je nodig hebt. Bij een Vespa Primavera voorband zal het 10 inch zijn, bij een Vespa LX en S voorband is het meestal een 11 inch maat, en 10 inch achter. Als je het niet zeker weet stuur je gewoon een berichtje naar de beheerder van de webshop en vraag je welke maat scooterband bij jouw type scooter hoort.

 

Winterbanden, zomerbanden, all-purpose banden

Als je het hele jaar door rijdt zijn losse winterbanden en zomerbanden de beste optie. Koop een extra set velgen (10 inch of 11 inch) zodat banden wisselen heel eenvoudig gaat. All-purpose scooterbanden zijn op zich ook goed, maar de prestaties zijn nooit optimaal. Voor een maximaal resultaat is banden wisselen de beste optie.

 

Vergelijk alle soorten scooterbanden online in de webshop, ze zijn daar ook nog eens heel goedkoop!