Rij de ultieme elektrische auto met Tesla lease

Elektrisch auto rijden wordt steeds populairder in Nederland. Dit komt onder andere doordat er steeds meer kwalitatief zeer goede elektrische auto’s op de markt worden gebracht. Desondanks het steeds grotere aanbod elektrische auto’s blijft de Tesla toch wel de ultieme elektrische wagen. De Tesla Model S & de Tesla Model X waren de eerste modellen, waarna in een korte periode ook de Tesla Model 3 op de markt verscheen. Deze elektrische auto tilde het rijden op enkel en alleen elektriciteit naar een ongekend hoog niveau. Met deze elektromotor kunnen honderden kilometers afgelegd worden zonder bij te hoeven laden. Daarnaast is de Tesla Model 3 ook nog eens supersnel.

Waarom kiezen voor Tesla lease

Een elektromotor is een sterk stukje innovatieve techniek. De motor van een elektrische auto kost vele malen meer dan een motor voor een benzine of diesel auto. Dit zie je terug in de aankoopprijs van een nieuwe elektrische auto ten opzichte van een auto op een fossiele brandstof. Dit is één van de belangrijkste redenen dat mensen kiezen voor Tesla lease. Als je ervoor kiest om een Tesla te leasen betaal je namelijk geen hoge aankoopkosten. Je betaald alleen een vooraf vastgesteld vast maandbedrag terwijl je wel een gloednieuwe Tesla rijdt.

Tesla ontwikkeld verder en verder

Een andere reden om een Tesla lease aan te gaan, is de snel ontwikkelende technieken bij dit Amerikaanse automerk. Als je een Tesla koopt, dan doe je dit niet voor enkele jaren, je wilt er jarenlang plezier van hebben. Als je kiest voor Tesla lease, dan bepaal je vooraf hoe lang je met deze auto wilt rijden. Zit de leasetermijn erop, dan kies je weer een nieuwe Tesla uit. Zo blijf je als het ware de techniek van Tesla bij. Je rijdt om de paar jaar een nieuwe wagen met alle nieuwe snufjes en verbeteringen.

Tesla lease voor iedereen

Het mooie van Tesla lease is dat iedereen er gebruik van kan maken. Je hoeft geen volle spaarrekening te hebben om de Tesla aan te schaffen. Als je een vast basis inkomen hebt, dan kun jij een gloednieuwe Tesla leasen. Dit is zowel zakelijk als privé een goede uitkomst. Als je eenmaal een Tesla rijdt dan bespaar je namelijk maar liefst 50% op de kosten ten opzichte van een auto op benzine. Je belastingen zijn lager en je hoeft geen dure brandstof meer te tanken.

Tesla lease met een vast maandbedrag en geen onvoorziene kosten

Het vaste maandbedrag van Tesla Lease omvat eigenlijk alle autorijkosten. Zowel de belastingen, als de verzekeringen, de onderhoudskosten en eventueel onvoorziene reparaties. Daarbij ben je ook direct verzekerd van goed vervoer, want mocht je een ongeluk of problemen krijgen met je Tesla, dan regelt de leasemaatschappij direct vervangend vervoer voor je. Het enige wat je nog zelf moet betalen zijn de eventueel gereden bekeuringen, de ritjes door de wasstraat en de laadkosten.

Advertorial —