Speciale Rijlessen in Hoofddorp

Een Rijschool moet gewoon goed zijn. Hoe beoordeel je als potentiële klant of een rijschool voldoet? Op internet kun je op een alternatieve website van het CBR nagaan wat de slagingspercentage's waren van een specifieke rijschool. Hiervoor bezoek je de website: "Rijschoolgegevens.nl". 

Rijles in Hoofddorp

In Hoofddorp is rijschool Moen gevestigd. De rijles-instructeurs van rijschool Moen zijn niet alleen zeer ervaren, ook is persoonlijke aandacht één van de speerpunten van de Hoofdorpse rijschool. Mede hierdoor ligt het slagingspercentage van de rijschool boven het landelijk gemiddelde. Wat houdt de persoonlijke aandacht in? 

  • Er zijn cliënten die angstig zijn om zich in eerste instantie in het verkeer te begeven. De rij-instructeurs van rijschool Moen houden hier altijd rekening mee en gaan geduldig doch adequaat met dergelijke situaties om. Doelstelling is dan ook dat een cursist zich zelfverzekerd zal gaan voelen tijdens het deelnemen aan het verkeer en zich op goed niveau in het verkeer kan begeven. 
  • Snel een rijbewijs nodig, maar niet direct het geld voor handen om een spoedcursus te volgen? Ook in dergelijke gevallen biedt rijschool Moen uitkomst; de leerling kan deelnemen aan de spoedcursus en dit bedrag in termijnen voldoen. 
  • Leerlingen uit een brede cirkel rondom Hoofddorp kunnen zich aanmelden voor rijles. 
  • Bezoek de website voor uitgebreide informatie en kosten voor rijles