Top 10 speelgoed voor een road trip

10 must-have reisspeelgoed en spelletjes voor gezinsuitstapjes


De beste meeneemspelletjes voor autoritten houden kinderen bezig zonder te veel lawaai te maken, nemen te veel ruimte in beslag of maken een puinhoop. Hier zijn 10 winnende artikelen en hier kun je ook baby speelgoed achteraf betalen om de achterbank verveling op afstand te houden.

Bent u op zoek naar meer manieren om uw gezins roadtrip leuk te maken voor iedereen? Laat je kinderen kennismaken met klassieke autogames zoals I Spy, I'm Going on Picnic en The Name Game. En mis onze gratis afdrukbare reisspellen voor kinderen niet.

Deze magnetische aankleedspellen zijn een gave, draagbare versie van papieren poppen. Ze zijn voorzien van twee figuren, kleding, accessoires en vier verschillende achtergrondtaferelen in New York City, Parijs, de middelbare school, een balletstudio, piratenschip en andere plaatsen . De magneten plakken aan het blik zodat er niets verloren gaat.

Laat je kleine Picasso zichzelf uiten. Er is kleurloos kleuren mogelijk dankzij de Color Wonder-markers, die op speciaal papier werken, maar geen vlekken op de huid, kleding of autobekleding geven. Er is een enorm assortiment kleurenpads met een thema om uit te kiezen, zodat je je kleintje zonder zorgen creatief op de achterbank kunt laten. Veel leuker dan welke game dan ook!

Deze domme woordspellenspel zorgt voor een giggly achterbank op die lange autoritten. Summer Fun Mad Libs Junior, dat enkele van Amerika's populairste reisbestemmingen markeert, is een leuke manier voor het gezin om de tijd door te brengen als kinderen grammatica en zinsstructuur leren.

Zonder batterijen en het wereldberoemde magische scherm en de witte knoppen is Etch-a-Sketch een klassiek speelgoed dat urenlang entertainment en schetsen kan bieden – plus het plezier van schudden om te wissen. De reisversie meet slechts 6,25 bij 5,38 inch.

Het spelen van schijven in de auto is te doen met een magnetische set die de schijven naar het bord houdt. We houden van deze Take 'N' Play Anywhere-set omdat deze beschikt over grote magnetische speelstukken die gemakkelijk door kleine handen kunnen worden afhandeld en die kinderen moeilijk kunnen verliezen. De set wordt geleverd in een 6,75-inch vierkant blikje dat in een tas of rugzak kan glijden.

Met dit reisspel van Melissa & Doug kunnen kinderen Bingo onderweg spelen. Kies uit acht thema's, zoals stad, land of voertuigen, en schuif vervolgens een kaart in elk spelbord. Kinderen kunnen aandacht besteden aan het voorbijtrekkende landschap en deuren sluiten als ze attracties identificeren. Elke game bevat twee spelborden en vier dubbelzijdige gamekaarten. Er zijn geen losse stukjes en alles slaat handig op in het bord, dus het is geweldig voor autoritten.

Deze magnetische slagschipgame van de Australische toymaker The Purple Cow is een geweldige manier om jongere kinderen te laten leren spelen zonder stukken te verliezen. De magnetische onderdelen en de tinhouder maken het perfect voor onderweg plezier.

Deze bolvormige Rubiks-puzzel is ontworpen voor kinderen vanaf 8 jaar en is net zo verslavend als de klassieke hersenkraker aller tijden. Het doel is om de bol te draaien en te schudden totdat je de gekleurde ballen uit de binnenste bol in de overeenkomende sleuven op de buitenste bol krijgt. Gegarandeerd om een ​​kind vele, vele kilometers bezig te houden.

Deze leuke vinyl kleefset kan worden gebruikt en hergebruikt op achtergronden van een thema en vervolgens worden verpakt in een schattige tas. Voor een autorit houden we van de geografieset uit de Verenigde Staten. Dierenliefhebbers zullen dol zijn op de thema-set dieren van dieren.

Wikki Stix zijn buigbare, wasachtige garens die kinderen kunnen vormen op elke manier die ze graag platte of 3D creaties maken. Omdat ze geen rommel achterlaten, is Wikki Stix een perfect meeneemartikel voor autoritten en vliegtuigritten. Ze zijn gecoat in niet-toxische was en bevatten geen latex, gluten of andere allergenen. Tip: neem een ​​gallon-size zip-lock tas mee voor opslag.