Tweedehands Renault Captur

Een kwaliteitsauto met een sterke motor, een goede schakeling en optimaal comfort. Zo wordt de oudere tweedehands Renault Captur ook wel genoemd. Ook in de eerdere modellen  Het aanschaffen van deze auto is dan ook een goede keuze. Zowel in de diesel- als benzinemotor is dit een zeer populair model. Deze occasion is dan ook zeer geschikt voor zowel de snelle bestuurder als voor kopers met een gezin. Voor extra veiligheid en gemak tijdens het rijden is het aan te raden om bij een tweedehands Captur te kiezen voor een uitvoering met achteruitrijcamera. De raamstijlen die vrij groot ontworpen zijn kan het zicht beperkt zijn. Verkeersdeelnemers aan de zijkant van de auto kunnen dan minder goed zichtbaar zijn. Je favoriete Renault Captur zal binnen het occasion aanbod makkelijk te vinden zijn.

Waarop letten bij het kopen van een Renault Captur

Als je een occasion koopt zijn er absoluut dingen waar je op moet letten.  Heb ik garantie of toch niet. Als jij je oog hebt laten vallen op een tweedehands Renault Captur dan moet je goed bekijken wat je koopt. Bij een autobedrijf wordt dit niet van je verwacht dat je verstand van auto's hebt. Maar je moet toch nog goed kijken en vragen stellen. Als er iets niet klopt dan bespreek je dat. Mocht er na het kopen van de auto vrijwel direct toch iets zijn dan is de verkoper verplicht het probleem kosteloos te verhelpen. Kijk goed naar het profiel van de banden en of ze ook gelijkmatig zijn uitgesleten.

ANWB is fan van de Renault Captur

Met de introductie van de Renault Captur in 2013 is dit model een absolute topper. Ook als occasion is dit een zeer geliefd exemplaar. Renault is heel positief gestemd om het feit dat zowel de ANWB als de Consumentenbond zeer positief zijn over dit model. Laat je ook overtuigen door deze organisaties en ga naar autotests kijken van toen de Renault Captur op de markt kwam.