Wat is mijn auto waard?

Ook een auto die kapot is en die je niet meer gebruikt, kost geld aan belastingen en verzekeringen. Een auto waarmee je niet langer de weg op wil, kun je daarom het beste zo snel mogelijk laten weghalen. Bij ons bedrijf, Autoverkoopplan, ben je hiervoor aan het juiste adres. Wil jij direct je auto verkopen? Lees dan snel even verder….

Een vergoeding voor je auto

Autoverkoopplan biedt haar klanten direct een passend geldbedrag voor de auto. Op basis van de actuele autogegevens doen onze medewerkers je een bod. Vervolgens bepaal jij of je met dit bod akkoord gaat. Vul snel het dagwaarde formulier in!

Alle auto’s welkom

In principe kan iedere auto aan ons worden verkocht. Hetzij een auto zonder een geldig keuringsbewijs, hetzij een echte schadeauto of wrak, maar ook auto’s die nog in goede staat verkeren. Ben je benieuwd wat onze medewerkers je bieden voor je auto? Wacht niet langer af, maar neem vrijblijvend contact op met Autoverkoopplan. Bezoek snel onze website: Autoverkoopplan.nl

Gratis je auto laten ophalen

Onze Ophaalservice zorgt ervoor dat je oude auto geheel kosteloos wordt afgevoerd. Wij maken een afspraak met je op de tijd die jou het beste uitkomt, dit kan vaak zelfs nog op de dag van contact opnemen zijn.

Snelle service

Als je akkoord bent met het bod op je auto, komt een van onze chauffeurs binnen 24 uur bij je langs. Je ontvangt dan de vergoeding (contant) en het vrijwaringsbewijs. Ook zorgt ons Autoverkoopplan ervoor dat je auto direct wordt afgemeld bij de RDW. Mocht je geen geldig bewijs van een APK-keuring hebben, dan ontvang je nog steeds een vergoeding en een vrijwaringsbewijs.

Goedkoop uw auto onderhouden, kan dat?

Heb je je oude auto verkocht en heb je een nieuwe aangeschaft? Dan wil je natuurlijk zo veel mogelijk besparen op de kosten. Dit is heel begrijpelijk en daarom is een doe-het-zelf-garage een aanrader. Een garage die een dergelijk concept hanteert is autobedrijf Philip+. Bij deze garage nabij Rotterdam (Schiedam) heb je de mogelijkheid om zelf te sleutelen aan je auto. Dit is al mogelijk voor een bedrag van € 10 per uur. Voor dit bedrag krijg je de beschikking over een hefbrug, waardoor je makkelijk overal bij kan. Je hebt tevens de mogelijkheid om gereedschapswagens te huren. Dit kost je € 5 per uur meer. Elke auto dient apk gekeurd te worden en dat is ook mogelijk bij Philip+ zelf sleutel garage. De gecertificeerde medewerkers zijn instaat om tegen een laag bedrag uw auto van apk te voorzien. Benzine auto’s kunnen voor € 19 apk gekeurd worden, terwijl voor dieselauto’s € 39 wordt gevraagd. Dit verschil in prijs heeft te maken met een verplichte roetmeting bij dieselauto’s. Besluit je de apk keuring in combinatie met een kleine of grote beurt te laten uitvoeren dan is de apk zelfs helemaal gratis. Tenslotte kunnen de experts van de zelf-sleutel-garage alle veel voorkomende reparaties, zoals een kapotte snaar, tegen een voordelig bedrag repareren. Neem hiervoor contact op met Philip+.