Zwevende tv meubels

Zwevende tv meubels

Een tv meubel is één van de meest beeldbepalende meubels in een woonkamer. De tv heeft meestal ook een prominente plek in de woonkamer, maar veel mensen vinden het uiterlijk van een tv helemaal niets. Vooral als de tv uitstaat, zie je enkel een groot zwart vlak. Met een fraai tv meubel kunt u veel goedmaken, zodat de aandacht niet enkel uitgaat naar het tv-scherm. Zwevende tv meubels zijn momenteel de trend.

 

Voordelen van zwevende tv meubels

Er zitten dan ook veel voordelen aan zwevende tv meubels. Ten eerste kunt u rondom een hangend tv meubel veel beter schoonmaken. Is het altijd lastig om met de stofzuiger of de dweil onder een staande tv meubel te komen, een hangend tv meubel maakt het mogelijk om er ook onder gemakkelijk schoon te maken. Een hangende tv meubel is ook ideaal in een kleine ruimte. Een dergelijk tv meubel neemt geen ruimte in en zal uw ruimte optisch groter maken. Ook kunt u gemakkelijk met een tv meubel die aan de wand hangt, de hoogte van uw tv scherm bepalen. Hoe hoog een tv komt te staan wordt bij een staande tv meubel bepaalde door de hoogte van het meubel zelf. Als u uw tv liever wat hoger heeft staan, dan hangt u een zwevende tv meubel gewoon wat hoger op.

 

Het kopen van een zwevende tv meubel

Zwevende tv meubels zijn te koop in allerlei soorten en formaten. Hierbij zijn hoogglans tv meubels zeer populair door de strakke uitstraling. Dit komt vooral goed tot zijn recht als de rest van uw interieur ook strak is aangekleed.

Laat u zich daar eens over voorlichten en breng een bezoekje aan de showroom in Harderwijk of bezoek Spectral.nl.

Dit artikel is geplaatst door (E van Santen), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.